Inhoud

Optimaal rendement halen uit vergaderingen?

Op welke manier kunt u constructief bijdragen aan uw vergadering en deze succesvol laten zijn? U kunt als vergaderdeelnemer en voorzitter het verschil maken door op het juiste moment passende technieken en interventies in te zetten. In deze training oefent u met praktische vergadertechnieken.

U leert als voorzitter hoe u het vergaderproces kunt sturen door onder andere een slimmere opbouw van de agenda, het doeltreffend aankondigen en bewaken van agendapunten, het tijdig ingrijpen en correct afsluiten. Als vergaderdeelnemer leert u hoe u kunt bijdragen aan een vlot en efficiënt vergaderproces. U leert alert te reageren op de voorgestelde agenda, bij afdwalen van het eigenlijke onderwerp en bij het ontbreken van duidelijke acties of conclusies. Ook leert u als deelnemer hoe u de voorzitter en overige deelnemers subtiel kunt ondersteunen. Onontbeerlijke kennis, ook voor uw dagelijkse werk!

Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=Pso2_7TwbNc en https://rechtenoverheid.nl/newsitem/interview-arthur-noordhuis-over-training-framing-voor-juristen-en-constructief-voorzitten-en-vergaderen 

Resultaat

Na afloop van deze training kunt u als voorzitter en als deelnemer in elke vergadering een positieve en constructieve bijdrage leveren omdat u veelvoorkomende vergadervalkuilen herkent en daar handig op in kunt spelen.

Doelgroep

Wetgevingsjuristen en overheidsjuristen

Programma en dagdelen - Constructief voorzitten en vergaderen

BijeenkomstDatumTijd
Constructief voorzitten en vergaderen05/11/202021:12 - 21:12

'Direct toepasbare tips en technieken voor vergaderen!'

'Training geeft prima inzicht in, en vaardigheid voor het efficiënt laten verlopen van een vergadering.'
 

Uitvoeringen

-
-
0 dagen
€ 500,00
inschrijven
05/11/2020
-
1 dag
€ 0,00
inschrijven

Docenten

Meer informatie

drs. Alice Kieboom
Opleidingscoördinator

a.kieboom@acwet.nl
070 - 312 98 37

Deze cursus op maat?

Wilt u een cursus alleen met uw afdeling volgen? Heeft u niet gevonden wat u zocht?